Är det verkligen så illa?

Gå ner

Är det verkligen så illa? Empty Är det verkligen så illa?

Inlägg av Daniel N'Grogg (D.23) i mån 12 nov - 11:14

Tolv poäng på elva matcher minus två i målskillnad. Är det verkligen så illa? Om vi tar oss en närmare titt på tabellen och vad vi mött.

West Brom, United, City, Arsenal, Norwich, Sunderland, Stoke, Chelsea, Everton, Reading, Newcastle. Sju av dessa elva matcher är mot lag placerade topp tio, och dessutom har vi mött topp fem (även om det får ses som en skräll att WBA är med här).

Övriga fyra motståndare som är utanför topp 10 är Stoke, Norwich, Reading och Sunderland varav Stoke ligger framför oss. Således har vi vunnit mot två av tre lag bakom oss i tabellen (Reading och Norwich). Vi slarvade bort två poäng mot City, blev tokrånade av Phil Dowd (PL:s i särklass största clown) mot West Brom, mot United får vi straff emot oss och rött - tar ändå ledningen med en man mindre och blir sedan så klart bestraffade, Everton vinner vi mot men en full linjedomare dömer bort oss. Sen har vi ju moment YX-matcherna (läs längst ned för förklaring) mot Newcastle, Stoke, Sunderland m.fl.

Tar vi då i åtanke att vi enbart är fyra poäng bakom Arsenal, fem poäng bakom Spurs så kan vi nog konstatera att vi är med i racet i alla fall. Även om det så klart är åtta poäng upp till Everton och West Brom, men kan dom verkligen hålla hela vägen? Det ska väl vara Everton i så fall som sett riktigt riktigt bra ut.

Man kan skylla på många faktorer och domarna är ju så klart en av dessa. Dock handlar det ju i grunden om att inte göra sig beroende av domslut på det sätt vi har gjort då jag anser att vi måste göra det bättre i 90 minuter och sätta lägena. Däremot är jag optimistisk och tror att vi kommer börja klättra med ett lättare avslutningsschema in i januari där vi måste ha in kvalitet framåt. Redan nästa omgång bör vi ätit in på endera Arsenal eller Spurs i och med att vi har Wigan hemma och de två möts. Ett kyrss där samtidigt som vi vinner och vi är två respektive tre poäng bakom. Tackarrr... (så blir det väl torsk hemma mot Wigan, gud förbjude)

Moment YX: Där vi ska vinna med spelövertaget men oförmågan att ta oss in och hota i boxen som fäller avgörandet.
Daniel N'Grogg (D.23)
Daniel N'Grogg (D.23)

Antal inlägg : 755
Registreringsdatum : 12-05-01
Ålder : 30
Ort : Karlstad

Till överst på sidan Gå ner

Är det verkligen så illa? Empty Sv: Är det verkligen så illa?

Inlägg av Philip Rolf i tis 13 nov - 17:38

Mycket av det som komma skall kommer hänga på December.

Där möter vi 5 kassa lag, kan inte txakt vilka.

Vinner vi 4 av dem, så bör vi nosa på top 4 då vi nu bara är 6p bakom.

Sen har vi hela våren med 2 eller 3 (kanske) nya spelare Smile

_________________
Also known as Nicki Harper.
#JFT96
twitter.com/#!/PhilipRolf
Philip Rolf
Philip Rolf

Antal inlägg : 1441
Registreringsdatum : 12-04-29
Ålder : 32
Ort : Lund

https://twitter.com/#!/PhilipRolf

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet